3. adventsgave til kusine Alma…

I går fik de kommende forældre den 3. adventsgave i rækken – en rangle-svamp. Opskriften er fundet ved Tusindfryd. Jeg har fordoblet maskeantallet, og det synes jeg har givet en fin størrelse rangle, som passer til en lille barnehånd. Svampens pletter har jeg sat tilfældigt, det resultat synes jeg ser pænest ud.

Opskrift: TusindfrydNål: 3 – Garn: Diamond cotton 8/4 fra Hjerte garn + bomuld 8/4 fra Stof og Stil  – Farver: råhvid (fv. 201) + støvet rosa – Tilbehør: 2 stk. bjæller + bamsefyld

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Et svar til 3. adventsgave til kusine Alma…

  1. Sikke en skøn ide at bruge paddehatten som rangle – og er i øvrigt vild med din ide om at give kommende forældre babyrelaterede adventsgaver. Den ide håber jeg, at jeg en dag kan gøre brug af! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *