Blogtræf #2…

I lørdags var jeg til mit andet blogtræf. Binemor og Mors tankeblog stod bag arrangementet, og de skal have stor ros for deres arbejde. Jeg er meget taknemlig for at der er nogle der gider at bruge deres sparsomme tid på at arrangere blogtræf. Jeg havde en rigtig hyggelig dag i et selskab af en masse meget kreative kvinder. Jeg er især meget imponeret (og en smule misundelig) af sydamerne. Det er virkelig nogle lækre ting de får syet. Jeg selv brugte noget tid på bloggen, jeg fik strikket lidt på den trøje jeg er igang med til A, og så fik jeg talt en helt masse 🙂

Det var ikke mange billeder det blev til, men lidt er vel også fint.

Der er lidt billeder af goodiebag, nogle af dagens resultater, samt lidt procesbilleder.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

4 svar til Blogtræf #2…

 1. Marlene siger:

  Selv tak for en hyggelig dag.
  Dine billeder er bare super.
  Kh. Marlene

 2. Henriette siger:

  Jeg fik hellere ikke taget mange billeder, men det vigtigste er også vi hyggede os. Billederne har vi i hovedet. Tak for en god dag.

 3. Simone siger:

  Lækre billeder du har fået taget.
  Dit design på bloggen, er blevet super flot. Mon det er noget du vil hjælp mig med? 🙂

 4. Pia siger:

  Tak for hyggeligt selvskab 🙂
  Glæder mig til at følge dig her på bloggen.
  -Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *