Blogtræf, det skal prøves igen!…

I lørdags var jeg til mit første blogtræf i Vejen. Træffet blev afholdt af Tina og Christina, og I skal have mange tak for et godt og hyggeligt arrangement.

Det var en stor fornøjelse af være i selskab med så mange kreative og inspirerende kvinder.
Dagen bød, ud over en masse snak, også på lækker lækker mad, og pakkeleg, med meget fine gaver. Pakkerne var en blanding af sponsorater og gaver vi selv havde medbragt.

Min medbragte pakke må jeg indrømme var købt, jeg ikke lige havde overskud til at få lavet noget 🙂
Jeg var selv så heldig, at få et iPad sleeve med hjem, som er sponsoreret af Bungalow, og en pakke med fint tapet, papir, muffensforme og en bordskåner/armbånd af filtkugler.

Jeg kan ikke lade vær med, at blive inspireret af andres ideer, og jeg blev rigtig vild med Lenas nålepude, som jeg helt sikkert skal have lavet en af til mig selv, så snart jeg er færdige med mine mange firkanter 🙂

Det er som sagt første gang jeg deltagere i et blogtræf, men bestemt ikke sidste gang. Så jeg håber der er nogle flere kreative sjæle der har mod på at arrangere et ligne træf i mit nærområde, for så kommer jeg gerne 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk Permalink.

11 svar til Blogtræf, det skal prøves igen!…

 1. Emilie siger:

  Det ser rigtig hyggeligt ud.
  Måske skulle man prøve at være med en dag…?

 2. Pia Bøgelund Ravnholt siger:

  Hej.

  Det lyder til at have været et god oplevelse! Jeg ser også frem til den dag, hvor jeg kan deltage i mit første blogtræf 🙂

  Jeg har lige et spørgsmål til iPad-coveret. Hvor er hullet lige, spørger jeg dumt, for det ser ud til, at den er syet hele vejen rundt…?

 3. Simone siger:

  Det ser rigtig hyggeligt ud. Jeg skal til mit første blogtræf d. 30 juni. Det glæder jeg mig rigtig meget til 🙂

 4. Stinemor siger:

  Det ser så hyggeligt ud! Det ville jeg gerne prøve en dag 🙂

 5. Nulleri siger:

  Har nu set et par stykker skrive om lige netop dette blogtræf. Hvor ser dethyggeligt ud.. Måske man selv skulle bevæge sig med til et på et tidspunkt. Må holde øje med det i fremtiden. For det kunne jeg bestemt overtales til;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *