De fineste djævlehuer…

Jeg har længe længe længe beundret Finest striks skønne Vintergæk opskrift. Og for lidt tid siden tog jeg mig sammen til, at købe opskriften. Den lille råhvide er en barselsgave, og den røde var lillesøsters decemberhue. Jeg må i gang med en råhvid, en grå, en lyserød – måske bare en i alle farver, til lillesøster, for den er simpelthen for sød, den hue 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , , , , , , .Bogmærk Permalink.

4 svar til De fineste djævlehuer…

  1. Helle siger:

    Ih, hvor er de fine 😍

  2. monica siger:

    Jeg har kigget længe på den hue – den ser så fin ud! Du har vel ikke et billede, hvor den er på et lille hoved? Er interesseret i pasformen 🙂

  3. Rikke siger:

    Hvor er opskriften købt? Er den på dansk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *