En form for genbrug?!

For 1,5 år siden strikkede jeg denne cardigan til mig selv. Den har nu ligget i et skab og ventede på knapper siden jeg postede et indlæg her i marts 2015. Jeg har aldrig brug den og må erkende at det ikke kommer til at ske. Men så meget lækkert garn skal simpelthen ikke gå til spilde, derfor har jeg besluttede, at jeg vil strikke en sweaters til Aksel af garnet. Så projekt “travl op” er gået i gang (ikke just det fedeste projekt i verden). Det bliver en “Ret nem raglan” af Lene Holme Samsøe, jeg giver mig i kast med, snarest!!!

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Et svar til En form for genbrug?!

  1. Anette siger:

    Jeg plejer bare at strikke fra det gamle strikketøj i stedet for at trevle op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *