Endnu en hue fra pind…

Men denne gang af eget design. Jeg har været lidt i tvivl med farverne, ikke gul og grå sammen, det synes jeg som udgangspunkt er super fede farver sammen. Det er mere fordi den gul og grå jeg har valgt at bruge er helt rene farver, og i min verden er nogle farver bare bedst når de er melange/meleret. Men jeg er gået hen og blevet meget overbevist om, at disse to farver er vildt fede sammen 🙂 Huen er strikket i en ekstrafin merino lammeuld + helsilke – kan helt sikket anbefales til babytøj.

Model: Striber på pind – Str.: 1,5-2 år – Pind: 5,5 – Garn: dobbelt tråd Grignasco Champagne – Farver: mellemgrå (524) + gul (1116)

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk Permalink.

5 svar til Endnu en hue fra pind…

 1. Karen Elisabeth siger:

  Jeg synes den er blevet virkelig lækker – og farverne er SÅ smukke sammen…

 2. Den er blevet super fed.
  Elsker farverne 😉

 3. Mona Honnens siger:

  Hvor er den fin, flot jævn strikket.

  Mona

 4. Nanna Madsen siger:

  Waouw hvor er den flot !

  Jeg tænkte på om du har opskriften?
  kan godt se hvad pind osv du har brugt ?

  Mvh Nanna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *