Endnu et Vandfald – hæklet babytæppe / Crochet babyblanket…

Jeg har glædet mig rigtig meget til, at vise jer det færdige resultat af Vandfald – just for girls 🙂 Dem af jer som følger med på IG, har set at jeg har været i gang med garn i den mere røde ende af farve skalaen. Siden jeg har blev færdig med den mere drengede version, ser det HER, har jeg haft denne pige-version i tankerne. Endelig fik jeg købt garn, kom igang og blev færdig. Jeg håber I synes om det!

Model: Vandfald – just for girls – Nål: 4 – Garn: Filcolana, Peruvian Highland Wool – Farver: 2 ngl. Hindbær mel. (813) + 2. ngl. Bordeaux (804) + 1 ngl. Okker (136) + 1 ngl. Marzipan mel. (977) + 1 ngl. Melon (283) + Very Light Grey (957)

SONY DSCSONY DSC

SONY DSC SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

4 svar til Endnu et Vandfald – hæklet babytæppe / Crochet babyblanket…

  1. Jeanet siger:

    Det er blevet flot 🙂

  2. Trine P siger:

    Åh hvor fint.
    Hvordan får du de fine runde hjørner på tæppet ? Det gør bare tæppet så yndigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *