Et lille strikket pandebånd – opskrift…

Et lille simpel strikkeprojekt, men et rigtig fint et af slagsen, synes jeg. I dag er jeg i uge 38 + 0 og jeg vil ikke ligge skjul på at ventetiden er ved at være lang! Selvom jeg har mange ideer til kreative projekter, så er tiden LANG! Jeg har netop strikket dette lille fine bløde pandebånd til den lille kommende baby. Jeg har nedskrevet opskriften, meget simpelt at lave i større størrelse.

Du finder opskriften HER.

Model: Pandebånd – Pind: #3 – Str.: 0-3 mdr. – Garn: 1 ngl. YAKU CaMARose – Farver: Beige

SONY DSCSONY DSC SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

10 svar til Et lille strikket pandebånd – opskrift…

 1. admin siger:

  Opskriften er pt. ikke tilgængelig via mobilen, men kan uden problemer hentes ned på computeren. Jeg får lige løst problemet senere i dag – stay tuned!’

  /Trine

 2. admin siger:

  Så er det muligt at se opskriften på mobilen 😊

  /Trine

 3. Christina siger:

  Mangler der ikke noget i opskriften, ellers vil jeg gerne vide hvordan den skal monteres. Det er mit første hækleprojekt. Hilsen Christina

  • admin siger:

   Hej Christina
   jeg ved ikke om du er opmærksom på at pandebåndet er strikket. Når du har strikket det, binder du blot en dobbeltknude – endernes form gør at det ligner en sløjfe 🙂

   /Trine

 4. Christina siger:

  Strikkeprojekt mente jeg naturligvis! Kan desværre ikke få den ligeså pæn som din “bare” ved hjælp af dobbeltknude. Men tak for svar 🙂

  • admin siger:

   Jeg har brugt en glas med en omkreds svarende til ca. hovedmålet, det gør det noget nemmere at binde og rette knuden pænt til 🙂

   /Trine

 5. Gitte siger:

  Synes slet ikke mine ender ligner dine 😅

  • admin siger:

   Hvordan ser dine ud? Prøv af bind pandebåndet med dobbelt knude – jeg brugte et glas i passende størrelse til at binde det rundt om. Enderne buer lidt år det er bundet.

   /Trine

 6. Gitte siger:

  Jeg tror måske jeg har lavet det i for tykt garn. Hvad har du brugt?

 7. Pernille siger:

  Det er så fint et pandebånd. Jeg ligger og venter på at den lille i maven vil komme ud, så nu er jeg igang med pandebåndet. Det er så sødt, og nu får jeg den ide at jeg vil strikke et machende til min 4 årige datter, så søstrene kan matche lidt 😉 Men jeg er ikke så strikkekyndig endnu så jeg selv kan ændre mønstre, så vil du måske hjælpe mig med, hvad jeg skal for at få det i en størrelse til en pige på 4?
  God dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *