Et par strikkede huer…

Eller faktisk tre strikkede huer. Synes det her huemønster er helt fantastisk fint. Opskriften er oprindelig designet til en tykkere garnkvalitiet – hvilket jeg ikke synes så godt om, men når den strikkes op i Arwetta fra Filcolana, så synes jeg huen fremstår super lækker og meget eksklusiv hvis man tilføjer en pelskvast 😊 Opskriften er fra Garnstudio.dk og har opskrift nr. 23-5. Jeg har strikket en til Aksel i mørkeblå og en til min svigerinde i lysegrå. Og så har jeg faktisk også strikket en til Kusine Alma, i lyserød – har bare ikke lige nået at tag et billede af den. Så i tre forskellige størrelser. Da jeg har strikket dem i en anden garn tykkelse end det opgivet, har jeg været nødt til at ændre på maskeantallet. Til Almas hue (2-4år) har jeg slået 116 masker op. Til Aksel (5-10år) har jeg slået 124 masker op og til Annes (voksen) har jeg slået 132 masker op. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

11 svar til Et par strikkede huer…

 1. Hvor er det nogle fine huer. Tak for maskeantal til tyndere garn.

 2. Trine siger:

  Hej. De er så fine dine huer, men når jeg søger på det opskrift nr. du har skrevet, kommer en hue frem som ser meget anderledes ud? Eller er det bare mig?

 3. Christina Bjerre siger:

  Rigtig fine huer:) Sidder de tæt til hovedet i toppen, eller har de lidt ekstra “hænge-længde” ?

  • admin siger:

   Dem jeg har lavet sidder tæt til hovedet, men du kan uden problemer lave dem lidt baggy, ved bare at strikke dem længere inde du lukker af.

 4. Minakshi Dhanda siger:

  Hej Trine,
  de er virkelig fine dine huer. Kan du huske hvor meget garn der gik til børnehuerne?
  Mvh. Minakshi

 5. Anne G siger:

  Hvilken pind strikker du den på og hvor langt op inden ud tager ind?
  Eller følger du bare opskriften kun med det ændrede maskeantal?
  De er så fine 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *