For første gang…

I morgen drager jeg af sted til Vejen, for at deltage i mit første blogtræf. Det glæder jeg mig rigtig meget til, og har forventninger om, at det bliver en super hyggelig og kreativ dag, i 24 andre kreative dames selskab.
Jeg har også en forventning om, at det er farligt sådan et blogtræf, for jeg er sikker på jeg bliver fyldt op med nye og spændende ideer til projekter jeg vil i gang med, og måske nye kompetencer jeg tænker jeg skal erhverve mig 🙂

Jeg er ikke i tvivl om hvilken kreativ syssel jeg medbringer, der skal fortsat hækles en masse firkanter til det projekt som jeg lavede en sneak peak på i dette indlæg HER.

Igen, jeg glæder mig som et lille barn. Der kommer med garanti et indlæg om min opleve med blogtræf 🙂

Rigtig god weekend til jer alle!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk Permalink.

Et svar til For første gang…

  1. Brumbas siger:

    Årh hvor du bare skal glæde dig. Det er helt sikkert nogle skønne bloggere su skal tilbringe lidt tid sammen med. Jeg skulle også ha været afsted, men måtte desværre melde fra 🙁 øv, det er bare hyggeligt og inspirerede at være til blogtræf. Go dag til jer i morgen
    Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *