Gratis opskrift på årets Bling-bling nissehue…

Så skriver kalenderen 1. nov., og det er blevet tid til, at julen så småt finder sin vej til bloggen. Som lovet på IG, så bliver årets første juleprojekt fra min hånd og opskrift til jer, dette års version af Bling-bling nissehuen. Opskriften er frit tilgængelig nedenfor og er i str. 1-2, 3-5 år og en one size voksen str.. Jeg glæder mig rigtig meget til, at se jeres versioner af nissehuen og jeg håber I vil dele jeres resultater, enten nedenfor i kommentarfeltet eller på IG, gerne under #Blingblingnissehue 🙂

 

Opskriften finder du HER

 

SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , , , , , , .Bogmærk Permalink.

6 svar til Gratis opskrift på årets Bling-bling nissehue…

 1. Sille siger:

  Det er jo en “Holger-hue”! 🙂 Helt perfekt til min nevø!
  Og så i øvrigt et stort tillykke med den lille, ny verdensborger. Imponerende, at du har tid til at være så produktiv med sådan en størrelse.

  • admin siger:

   Godt du (din nevø) kan få glæde af opskriften 🙂 Indtil videre sover hun ret mange af døgnets timer 🙂

   /Trine

 2. Heidi siger:

  Hejsa!
  Jeg er ny ud i hækling og faldt over din søde nisse hue, skal dog lige vide om der er noget jeg hat misforstået, for der står slå 14 lag masker op og hækle rib. Bliver det ikke lige lidt nok til en voksen hue i omkreds 🙂 undskyld hvis det er mig der misforstå

 3. Heidi siger:

  Undskyld det VAR mig som ikke fik læst hele opskriften 🙂 har forstået ribkanten og det næste forløb. Glæder mig til at komme rigtig i gang. Kh Heidi

 4. Rebecca siger:

  Hejsa
  Jeg så denne fine nissehue, og tænkte hvad gør man hvis man gerne vel lave den længere?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *