Hæklet bestik-julesokker til julebordet…

Jeg er SÅ klar til at dække årets julebord… For søren jeg har været flittig med at få hæklet bestikstrømper til alle 10 mand. Opskriften er fra Filihunkat. Det er den opskrift jeg også har lavet Aksel gavesok efter, som jeg viste HER. Jeg har hæklet bestiksokkerne i mercerised bomuldsgarn, det synes jeg gør at strømperne fremstår mere elegant (hvis man kan sige det om julesokker?!) Hvis du sidder og tænker “ej dem ville jeg gerne have på mit julebord, i år, så fortvivl ikke! En strømpe er hurtigt lavet, så hvis ikke I bliver for mange kan du godt nå det endnu 🙂 Opstillingen på billedet er ikke den endelige. I må venter til efter jul med at se mit bud på et julebord 🙂

Opskrift: FilihunkatNål: 3 – Garn: Hjerte Garn, Diamond cotton 8/4 – Farver: råhvid (fv. 201) + sand (fv. 4950) + rød (fv. 4501)

SONY DSC SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

4 svar til Hæklet bestik-julesokker til julebordet…

 1. Mette siger:

  hvor er de fine. Suk, jeg havde samme plan, men har kun nået sølle to – og vi bliver 11.

 2. Anita siger:

  De er bare så fine og dekorative på julebordet. Jeg kan godt lide det lidt “gamle look”, som dine har fået. Flot arbejde.

 3. Lis Winther siger:

  Hej.
  Når du skifter farve hvad gør du så for at få overgang jævn. Har prøvet flere metoder men synes ikke rigtig det bliver fint.

  • admin siger:

   jeg er ikke sikker på jeg ved hvad du mener med jævn? man kan ikke undgå at se farveskiftet, men jeg forsøger at lave farveskiftene lige over hinanden, så de ikke går skråt ind over bagsiden af sokkerne.

   God jul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *