Hæklet iPhone cover…

Ferien er for mit vedkommende slut, og der har desværre ikke været meget hækletid i ferien…Alt det er blevet til er dette iPhone cover, som jeg synes jeg manglede. Normalt har jeg min telefon i min pung, men sommetider har jeg brug for ikke at have pungen med, men vil stadig gerne kunne beskytte den. 
Jeg startede med, at hækle et ensfarvede cover, men det blev alligevel lidt for kedeligt. Derfor lod jeg mig inspirere af Jeanette‘s trekantsmønster. Det voldte mig lidt start-vanskeligheder – jeg er stadig meget ny i hækleverdnen og dens muligheder – men det lykkes mig!

Se flere iPhone covers HER

Se også Lines udgave af et iPhone cover HER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

3 svar til Hæklet iPhone cover…

  1. Simone siger:

    Årh hvor er du bare sej. Det er mega flot 🙂

  2. Anne Marie V. Pedersen siger:

    Hej ville høre om du måske kunne hækle er til en julegave. Ved ikke om du laver bestilling, så ville lige spørge ad. Vil gerne betale for det mvh 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *