Hæklet Linux Pingvin…

Min kære mand er lidt af en nørd – computer nørd. Foruden at sværge til Mac produkter, så er Linux hans førende operativsystem. Linuxs logo er en pingvin, som jeg har en ide om jeg vil hækle til ham. Men det er ikke lige sådan at finde en hækleopskrift på sådan en (som ligner). Den eneste “rigtige” hæklede Linux pingvin jeg har fundet er lavet af en som ikke vil dele sin opskrift med andre…. virkelig mærkeligt synes jeg, jeg tror sgu ikke hun er bekendt med ideen bag Linux

Derfor har jeg besluttet mig, trods jeg er ny i faget hækling, for selv at forsøge at lave opskriften ud fra billederne samt en opskrift som ligner den mest.

Og her er min udgave så af Linux pingvinen TUX.

Så er opskriften klar, se den HER

Update: Se Lille mormors version HER og Isabels version HERDen ligner da helt godt 🙂


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

6 svar til Hæklet Linux Pingvin…

 1. Line Jepsen siger:

  Wow.. Den er blevet god.. 🙂

 2. Gabs-Art siger:

  Hej – den må jeg da simpelthen prøve at lave i den “søde ventetid”! 🙂

 3. Trine siger:

  Hej… ja den er bare så fin. Men som jeg også skriver i opskriften, så er det første gang jeg har lavet en opskrift så det kan godt være det er noget volapyk noget af det, men så må du skrive, så skal jeg se om jeg kan hjælpe dig på vej. Og hvis nu noget virker til at være helt forkert, så skriv endelig, for så kan jeg få rette opskriften til 🙂

  Skriv endelig når du har lavet den, så skal jeg linke til dig 🙂

 4. Tine siger:

  Han er bare så fin din Linux pingvin! Jeg fik ham i gave af min mor til min fødselsdag sidste år, mest som en joke da jeg hedder Tine 😉 Tror ikke hun havde regnet med jeg ville blive så glad for ham som jeg altså blev. Jeg synes han er skøn!
  Kunne du tænke dig at se min mors version af din pingvin kan du tjekke ham ud her på min blog 🙂
  http://lillemormor.dk/lille-oldemors-fine-pingvin/

 5. Anna siger:

  Hi there, I just loooove your Tux Pinguin. I would like to make one for my geeky husband too but it seems there is a problem with the link you give to the pattern (it sends me to the start web of your blog). Would you be so kind and send me the pattern? I would appreciate it soooooo much. Thanks!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *