Hæklet net, lille – rendyrket sommer…

Dette net hæklede jeg på turen til Italien i sidste uge. Jeg var faldet for farverne sammen, og var sikker på at de sammen ville være perfekt til et net – min tanke er i høj grad blevet bekræftet synes jeg! Størrelsen af nettet er mere kommet sig af, at det blot var en leg med farver end med tanken på produktets funktionalitet. Men altså størrelsen er fin til kunne indholde den smule man skal have med på en slenter tur 🙂

Model: lille net – Nål: 3 – Garn: Søstrene Grene – Farve: gul og lysegul

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

9 svar til Hæklet net, lille – rendyrket sommer…

 1. Christina siger:

  Super fint net – og skønne gule sommer farver

 2. Jeanet siger:

  Det er vildt flot 🙂
  På en gråvejrsdag som i dag bliver man helt i sommerhumør

 3. Marie-Louise Bendtsen siger:

  hvor er garnet fra?

 4. Christina Laursen siger:

  Jeg er vild med din hæklede taske!! Wow!! Så vild, at jeg kunne tænke mig at lave den selv 🙂 Deler du mon opskrift??

 5. Ann siger:

  Årh, hvor er det fint. Jeg har netop søgt efter en opskrift til sådant et hæklet net, der ikke er alt for stort. Vil du dele din opskrift?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *