Hæklet toiletpung til moster…

Min kære moster har netop haft fødselsdag, og vi skal i den kommende weekende over og fejre hende. Hun ønsker sig noget til sig selv. Vi har købt en mascara og neglelak fra Nilens Jord, indpakket i en hæklet toiletpung.

Se flere punge samt opskriften HER

OBS: krebsemaskerne har jeg lavet med dobbelt tråd på denne pung, da jeg ellers synes det er svært at få dem pæne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

2 svar til Hæklet toiletpung til moster…

  1. Pernille siger:

    Hej. Tak for sidst – dejligt at se jer! Er blevet så inspireret af dig, at jeg nu også har kastet mig ud i at lære at hækle. Første projekt er et iphone cover (tænkte et lille projekt var godt at starte med) og derefter går jeg også i gang m sleeve til ipaden. Mangler bare lidt garn, der passer i farven til Ipadens ejer 😉 hilsen Pernille

  2. Trine siger:

    Hej Pernille, selv tak det var rigtig hyggeligt og skønt at se jer 🙂 super, tror du bliver glad for det når du opdager hvad der er muligt med hækling 😉 jeg kan anbefale bloggen “lutter idyl” som inspiration til iphone cover, hun har lavet nogle fine udgaver. God arbejdslyst! Hilsen Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *