HJÆLP til farvekombination…

Mindstemanden vil ikke sådan rigtig sove om dagen, for tiden, andet end hvis jeg kommer ham i bæresele eller barnevogn og triller en tur… Så jeg tog ham i selen, her til formiddag, og gik en tur, og kom tilfældigvis forbi den lokale garnforretning. Jeg skulle bare lige kigge. Der er så mange fede projekter jeg gerne vil have lavet, men jeg vil gerne lave det i det helt rigtig garn, og det koster altså nogle gange lidt mere end hvad budgettet kan klare. Mest fordi det jo ikke kun er et dyrt projekt, men flere dyre projekter…

Men jeg kom ud af butikken med 5 nøgler Ulrika uld garn, i nogle fantastiske farver!
Garnet er til et tæppe til sofaen, da jeg er DØD træt af det fleecetæppe vi har liggende på nuværende tidspunkt.

MEN hvilken farvekombination skal jeg dog vælge, at strikke det i??? Håber I der ude vil hjælpe mig 🙂

UPDATE: Se hvad garnet blev blev til HER

kombi 1
kombi 2
kombi 3
kombi 4
kombi 5
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk Permalink.

7 svar til HJÆLP til farvekombination…

 1. kombi 1 synes jeg 🙂

 2. Tante Grøn siger:

  Kombi 6 synes jeg:)

 3. Hvid, grå, karry, lys blå, mørk blå. Tror ikke den kombi er der.

 4. Line Jepsen siger:

  Kombi nr 5.. Heldig du li kom forbi garnbutikken.. 🙂

 5. Jeg stemmer på nummer et!

 6. Simone siger:

  Jeg stemmer for nr. 1 eller nr. 4 🙂

 7. Susanne Tang siger:

  Jeg stemmer på en kombination, hvor den gule og hvide ikke ligger ved siden af hinanden…;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *