Jeg arbejder på…

at blive færdig med opskriften på mit seneste design – Frida Flæsebuse. Jeg har vist lidt frem på IG. Jeg har for første gang haft testhækler på inden offentliggørelsen af opskriften. Det har været super spændende, at have andres øjne på i processen – det er ikke sidste gang jeg benytter mig af det.
Jeg håber I har tålmodighed lidt endnu, for weekenden er fyldt op med spændende oplevelser, som forhindre mig i at ligge aller sidste hånd på opskriften.

God weekend og krealyst!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Et svar til Jeg arbejder på…

  1. Sille siger:

    Hvor er det dejligt, at du er “tilbage”. Jeg bliver altid så inspireret af at læse dine indlæg.
    Og tillykke med familieforøgelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *