Jeg er så klar til februar…

Projektet er fastlagt i strikkekalenderen, som jeg viste jer HER. Jeg har valgt projektet, som denne gang er en trøje til Thomas. Han har så fået lov til at vælge farven, og det blev sennepsgul. Jeg fandt Peruvian Highland Wool til 26 kr. pr. nøgle og gratis fragt, lige gyldig ordrens størrelse, ved Garn10.dk – det er noget jeg kan lide 🙂 Og da jeg var i gang med at shoppe garn, så faldt der lige et par nøgler mere, i lækre farver, i indkøbskurven. Jeg har tilladt mig, at købe rundpinde fra KnitPro. Jeg synes det er død smart, at de samme pinde kan bruges, og at man blot skifter wiren.

SONY DSC

SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.

3 svar til Jeg er så klar til februar…

  1. Simone siger:

    Det ser rigtig lækkert og spændende ud 🙂

  2. Jeg har rundpinde fra KnitPro og jeg elsker dem virkelig! Og sjovt nok, så har jeg også tænkte at mit næste strikkeprojekt skal være sennepsgult – når jeg altså bliver færdig med den poncho jeg valgte at strikke på pind 3!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *