Jeg kom sku dårligt fra start…

på februars strikkeprojekt. Jeg kunne ikke få mønstret til at gå op så snart jeg begyndte at tage ud til ærmerne. MEN, der er altid et men, jeg fik pillet det hele op, og startet forfra, og wups, så er det bare gået som smurt. Jeg er ikke i tvivl om, at det bliver super godt det her, jeg glæder mig till at se det endelige resultat. Og mine nye pinde på Knitpro er perfekte!
Og mens mor strikker, så rutsjer A på sin nye rutsjebane, som er placeret midt i stuen – han er elle vild! ikke mindst fordi han kan sidde oppe og se tv 🙂

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

2 svar til Jeg kom sku dårligt fra start…

 1. Nadja Østergaard siger:

  Hej

  Er helt vild med blusen A har på 🙂 Hvor er den fra?

  • admin siger:

   Hej Nadja,
   ja den er vildt sød. Den er fra Name it, et af deres bedste designs til dato, hvis du spørg mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *