Jeg træner mine sy skills…

hvilket betyder, at jeg har fundet min forsømte symaskine frem. Det er så længe siden jeg sidst har syet, at Thomas kommenterer det 🙂 Juleferien har bl.a. stået på planlægning af nogle lette syprojekter og indkøb hertil. Indtil videre er det blevet til et forsøg med en make up pung efter opskriften HER. Så har jeg fået et sæt sengetøj. Det er syet af et Ikea sengetøj, som vi købte for stort. Jeg har dog tilføjet en ensfarvet side i lyseblå og pipingbånd i grå.

Jeg har planlagt en cafepusletaske samt et sæt sengetøj mere. Stay tuned!

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC sengetøj - ugle- 800

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk Permalink.

6 svar til Jeg træner mine sy skills…

 1. Jeanne Kneis siger:

  Jeg er simpelthen nød til at spørge dig, hvor har du købt det stof der er inde i make up pungen? Rigtig god søndag og god arbejdeslyst til dig =) mvh Jeanne

  • admin siger:

   Hej Jaenne 🙂
   Det er købt i Stof og Stil – fra deres patchwork hylder 🙂

   God søndag 🙂

   /Trine

 2. malene siger:

  Hvor er det fine stof med trekanterne fra? Need to know 🙂

 3. malene siger:

  Det er virkelig fint. Det ser ikke ud til de har det sorte/hvide længere. Er det længe siden du har købt det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *