Kærlighed til julekugler – billedespam…

Julekugler er et most til jul – hele december måned faktisk. Når jeg tænker nærmere over det så har jeg de sidste mange år købt en eller flere julekugler, op til jul. Jeg falder for bling-bling, farverne og formerne. De kan være enkelt og alt for meget – det er fantastisk 🙂 Jeg synes de er lette at dekorere med, både i vinduer, dekorationer og ikke mindst på juletræet 🙂
Billederne nedenfor er af de senest købte. Jeg har en hel del i røde og guldnuancer fra tidligere år.

SONY DSC
SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

2 svar til Kærlighed til julekugler – billedespam…

  1. Anita siger:

    Jeg har også en udpræget svaghed for julekugler i alskens farver! De er mit foretrukne pynt i december, og som du skriver kan de bruges på mange forskellige måder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *