Kortet er prikken over i’et…

Som jeg fortalte forleden dag, står vi og skal til en hel del barnedåb den kommende tid, men jeg glemte at sige, at der også er op til flere runde fødselsdage vi skal igennem 🙂

Vigtige er gaverne og deres indpakning – synes jeg -, men lige så vigtig synes jeg det er at gøre noget ud af kortet. Jeg synes det er sjovt at lave kortene selv, og jeg lyver ikke når jeg siger at man ikke behøver at have det store tegne talent for at lave personlige og kreative kort. Og en ting mere, som nok for de fleste er det sværeste at komme over; lad hver med at tror det skal tegnes perfekt. Kig på mine kort, der er mange for lange og skæve streger, men slutresultatet bliver som regel altid vildt godt alligevel.

Jeg elsker at sætte en dymo på mine kort, hvor jeg som regel plejer at skrive hvad tegningen/illustrationen forstiller, en sjov detalje, som altid får smilet frem på mindst én i selskabet, og det er al tiden værd!

De to kort her, er henholdsvis til en 30 års og en barnedåb. Barnedåben skal vi til lige om lidt 🙂

Du kan se flere af mine kort HER og Jeanets HER.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.

4 svar til Kortet er prikken over i’et…

  1. Simone siger:

    De er virkelig flotte de kort 🙂 Hvad er det for en dymo du har, er på udgik efter en, og ved ikke hvilken jeg skal vælge.. Vil gerne kunne skrive, de sorte med det hvide skrift, ligesom du gør brug af der 🙂

    • Første mange tak, det er altid dejligt med anerkendelse 🙂 Jeg har den der hedder Dymo Omega, som jeg har købt i Metro til 180 kr. incl 3 ruller tape. Jeg er rigtig glad for den.

  2. Du har fuldstændig ret… Et flot og kreativt kort er næsten halvdelen af gaven… De er fede dine kort, kan rigtig godt lide det grafiske design.. De falder helt sikkert i go jord.. Og sjov iden med “dymotapen ” . ;0)

  3. Anita siger:

    Super fine kort! Er helt vild med det grafiske look – især det med trekanterne kunne jo blive et lille billede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *