KREAKÆDE – vil du være med?…

Jeg har fået en ide – kan I huske i gamle dage, hvor vi sendte kædebreve rundt, vi delte surdej og kagedej, som vi skulle bage med og tage noget fra for så at sende det videre til en ny person, som skulle gentage dette? kan I huske det? det var da faktisk lidt hyggeligt synes jeg.
Det har givet mig inspiration til at sætte en kreakæde igang. Hvad siger I til, at jeg starter et projekt, uden rigtig at vide hvad det er og hvad det skal blive til. 
Så håber jeg der er en masse der vil smide en kommentar om at de gerne vil være med i kæden. Så sender jeg projekt videre til første kvinde/mand? der har smidt en kommentar. Hun laver så lidt videre på projektet (som hun nu synes det skal fortsættes) og sender det derefter videre til næste kvinde i “kommentarrækken”. Så ser vi hvad vi får ud af det.

Jeg ved ikke om det giver mening, men det håber jeg 🙂

Jeg vil gerne sætte flere projekter i gang, hvis nu der sidder nogle der ude der gerne vil være med, men som måske ikke hækler eller strikker. Jeg kan også starte en illustration, som der skal tegnes videre på? sig til. 

Jeg sætter en deadline, for hvornår projektet/projekterne skal sendes retur til mig, når der begynder at tikke deltagere ind, og  jeg sender projektet afsted. I den forbindelse vil der nok også kommen en regel om hvor meget hver person må arbejde videre. Det finder jeg lige ud af 🙂

Del gerne legen på jeres blogs, Facebook, Instagram eller andet sted, og brug billedet ovenfor. 

Jeg håber I vil lege med 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

20 svar til KREAKÆDE – vil du være med?…

 1. Jeg vil helt klart deltage. Sjov ide 🙂

 2. Pia Bøgelund Ravnholt siger:

  Hej.
  Det lyder umiddelbart som en sjov idé, så uden at vide, hvad det egentlig er, jeg siger ja til, vil jeg gerne deltage.
  Inspirerende blog!

  • Fedt, jeg regner med at få sendt et projekt afsted til Bodilesens verden, på lørdag, så har hun det nok i starten af næste uge.

   Jeg håber der er flere der hopper med på vogne 🙂

 3. ih siger:

  Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

 4. Jeg vil også gerne lege med! Det bliver sjovt…

 5. Line Jepsen siger:

  .Jeg vil også gerne være med 🙂

 6. ih siger:

  Hov, min kommentar er blevet fjernet..?
  Jeg vil nu stadig rigtig gerne være med! 🙂
  Mvh. Maria D

 7. von Rix siger:

  Hej.
  Sjov ide, jeg vil også gerne være med.
  Hilsen Rie
  vonrix.blogspot.com

 8. Jeg vil også gerne være med 🙂

 9. Lisa Olesen siger:

  Hejsa. Faldt lige over din blog ad omveje og det her lyder da som et sjovt projekt! Er da også helt klart med hvis du mangler deltagere stadig 🙂

  Vh
  Lisa Olesen

 10. Oline Art siger:

  Det var da en mega god ide! Glæder mig til at se hvad der kommer ud af det. Øv jeg ikke har opdaget legen. Jeg elsker sådan noget!

 11. Jeg ser også først legen i dag og bliver helt inspireret… Øv at jeg ikke nåede at være med i tide.
  Smil fra Signe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *