Lille ny…

Jeg er i gang med at færdiggøre opskriften på det nye design, som jeg kalder for Godt begyndt jakke. Lige nu er jeg ved at finde lidt bye testhæklere. Jeg har ellers haft en håndfuld jeg har gjort brug af, og det har været rart, men nu tænker jeg det er tid til at få lidt nye øjne på mine opskrifter, for nu kender de tidligere testhæklere mine opskrifter for godt, og det kan der jo også være en ‘fare’ ved 🙂 Så om 3 uger og 1 dag, senest, håber jeg på at kunne sende denne lille nye ud i verden!
Hæklefastheden hedder 19-20 fm x 26 rk på 10 x 10 cm. Jeg har selv testhæklet opskriften i henholdsvis 1 tråd Onion wool & neddles no. 4 og 2 tråde Alpaca2 fra Isager.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , , , , , , , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

2 svar til Lille ny…

 1. Helle siger:

  Sikke en flot trøje du har på vej 😃. Hvad skal det til for at blive tester? Jeg har tidligere hæklet og strikket meget, og har nu “opdaget” det igen, og dejligt er det så, at der er børnebørn på vej 😉

  • admin siger:

   Hej Helle, mange tak for rosere 🙂 Jeg har fundet testhæklere for denne gang, men vil da lige svare på dit spørgsmål 🙂 Man melder blot ind når nogle søger. For mig personligt, vil jeg gerne se lidt af det folk har lavet tidligere, det giver mig en fornemmelse af deres erfaring, der stil mm.

   Og tillykke med de kommende børnbørn, håber de får glæde af hjemmestrik og hæklerier 🙂

   /Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *