Måltidskasse #3…

Vegetarkassen er bare et sikkert valg for os. Spændende retter, og det er s.. dejligt at blive inspireret og prøve noget nyt i en ellers travl hverdag, hvor vi ikke altid har tid til at tænke kreative retter ind.

Og så har kokken Sanne Venlov, som er hende der står bag Vegetarkassen, tænkt tiden ind som en faktor. Hvilket er perfekt for os, fordi vi har to dage i ugen, hvor det er ind af døren, lave mad og spise, og så af sti af sted igen, fordi vi skal til henholdsvis klatring og spejder. Men vi vil jo rigtig gerne have god og sund mad også på disse hektiske dage. 

Følgende forslag til retter var der i denne uges kasse, og læg mærke til tilberedningstiden 🙂

  • Frisk spaghetti med Aarstidernes pesto og bagt aubergine – 20 minutter
  • Quesadillas med spninat og salsa – 30 minutter
  • Sprøde grønsager i rød thaikarry og kokos med ris og koriander – 35 minutter
  • Stegte jasminris med svampe og æg – 30 minutter

Det enest vi har at sige til retterne, er at vi ikke er vilde med koriander, så det fravalgte vi da vi lavede dag 3s måltid.

Og igen, så kunne vi godt bruge at der var til 5 og gerne 6 måltider i stedet for kun 4 dage i en kasse.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *