Mormor eller det nye sort?

Måske er mormor bare det nye sort?! Hæklede håndklæder tror jeg for mange leder deres tanke til deres bedsteforældre. Men HEY har du set Tinas // Tichtach version af det klassisk gæstehåndklæde. Hun har flyttede det til et helt nyt niveau. Designmæssigt rigtig rigtig cool efter min smag. Opskriften har fornyeligt været i Hendes verden – måske du har set det?
Jeg er i hvert fald også nødt til at lave et set. Farve mæssigt er det nok ikke lige hvad jeg plejer at vælge, men der er en god grund til. Vores badeværelse er i forhold til resten af vores hjem, stadig af en helt anden tidsalder (læs: 70’erne) ja med brune fliser og ind imellem med blomster i farver grøn og orange. Jeg har forsøgt et par gange at pifte badeværelset op med sort og hvid, men helt ærligt, så ser det bare helt forfærdigeligt ud, så jeg har simpelthent gået i den ande grøft og holder stiler! Så hos os bruger vi grønne og orange håndklæder 🙂 så derfor skal nye håndklæder matche resten. Jeg har dog valgt en kombination med grå 🙂
Jeg kan afslører at min udgave af harlekinshåndklæderne bliver med en bred kant rundt om, i fastmaske, det tror jeg vil klæde dem rigtig godt.

SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.

5 svar til Mormor eller det nye sort?

 1. Karen Elisabeth siger:

  Hov – den blog kendte jeg ikke… Tak for linket…

  Glæder mig til at se din version!

 2. De er bare så superfede de håndklæder, som Tina har lavet! Og alle de versioner, jeg har set har været så forskellige. – Jeg glæder mig til at se din version også.
  God søndag!

 3. tichtach siger:

  AWRA! Yayh, hvor bliver jeg glad nu! TUSIND tak for dine ord, de går lige i hjertet. Fed ide med kanten. Det glæder jeg mig meget til at se!

  Uh, jeg bliver lige nødt til at linke til din blogpost her en af dagene. TAK.

  KH
  tina

  • admin siger:

   Det var så lidt Tina. Roser skal altid i retningen af dem der fortjener dem, og jeg synes bestemt du har fortjent det med disse håndklædeopskrifter. Jeg glæder mig til at vise dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *