Opskrift på Frida Flæsebluse // Free Pattern

TA DAA!!! endelig langt om længe har jeg fået lagt sidste hånd på opskriften på Frida Flæsebluse. Endnu en gang et design til de mindste piger. Jeg har denne gang prøvet, at lave opskriften i 3 størrelser. Jeg er lidt spændt på denne offentliggørelse, af flere grunde; det er første gang jeg udgiver en opskrift i flere størrelser. Det der med graduering, det er lidt af en opgave for en nybegynder. Derfor har jeg denne gang valgt at benytte mig af testhækler, og i den forbindelse skal lyde en tak til de fantastiske damer, som har hjulpet mig, og ikke mindst de mange henvendelser både på IG, Facebook og mail, for at melde sig som testhæklere – TAK! Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter mig af denne hjælp 🙂
Endelig så så er et nyt tiltag, en printvenlig opskrift, idet jeg igennem tiden har haft rigtig mange henvendelse om printvenlige versioner af mine opskrifter – det får I derfor nu. Det har også medført at jeg har lavet et layout, som jeg vil bestræbe mig på at bruge til mine fremtidige opskrifter. Jeg håber I vil tage godt imod dette design, og dele jeres versioner under #FridaFlæsebluse.

Skulle I have spørgsmål til opskriften eller finder I fejl, så skriv endelig en kommentar til dette indlæg, så vi kan dele erfaringer 🙂

Opskriften på Frida Flæsebluse finder I lige HER

UPDATE! Se Camillas version HER, Karins HER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , , , , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

11 svar til Opskrift på Frida Flæsebluse // Free Pattern

 1. Anita siger:

  Hvor er den bare sød! Flot arbejde!

 2. Cathrine siger:

  Er der en fejl i omg 1 i 9-12 mdr? Synes jeg mangler er lm hul før de sidste 15 stgm?

  • admin siger:

   Hej Cathrine
   det kan sagtens være, det manglede nemlig, troede bare jeg havde fået det tilføjet ved alle str. 🙂

   Tak for tippet, jeg får det rettet 🙂

   /Trine

 3. Gertrud Joyce Borchsenius siger:

  Den er så flot! Jeg har lige et spørgsmål til 1. omgang. Vender du efter du har sat lm sammen med en km? og i så fald – vender du så med en lm? jeg synes det ser lidt “skævt” ud hvis jeg bare hækler videre uden at vende inden 1. omgang…

 4. Maj Alexandra siger:

  Hvor er det altså en flot trøje!
  Jeg dog forvirret over, at der i opskriften ved bryst og ærmer, 9-12 mdr, under omgang 1 står (126) – jeg går ud fra at det er mængden af masker efter omgangen. Jeg kan dog ikke få det til 126 masker, men derimod 103 masker eftrr omgangen. Er det korrekt?

  • Maj Alexandra siger:

   Og jeg retter lige mig selv – nu får jeg det til 126 masker 🙂 Glemte at tælle dobbeltmaskerne med 🙂

 5. Lone Skov siger:

  Hvor er dine opskrifter bare skønne! Tusind tak, fordi du lader dem være gratis tilgængelige! Det er virkelig gavmildt og god stil! Glæder mi til at prøve dem!

 6. admin siger:

  Hals åbningen er til den store side, så jeg overvejer, inden længe, at lave en justering af opskriften!

 7. Emma hansen siger:

  Jeg elsker denne trøje! Men jeg ville ønske den var i en størrelse fra 0-9 måneder. Er det noget du vil lave en gang?

  • admin siger:

   Hej Emma
   tak for roserne 🙂 Det kan jeg ikke udelukke at jeg gør, men jeg kan heller ikke sige hvornår jeg evt. vil gøre det – du ved tiden 🙂

   /Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *