Print-selv madplaner…

Jeg har altid lavet madplaner. Det er en fordel når jeg handler ind til en uge af gangen. Jeg har bare haft lavet sådan en meget kedelig skabelon, som jeg har printet ud efter behov, men nu er det slut med kedelig madplaner. Forleden dag tippede ibsen om disse meget fine og farverige madplaner. De er jo lige mig, så wupti, dem har jeg downloaded HER, og den første bliver allerede taget i brug i dag 🙂
God 2. pinsedag 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

2 svar til Print-selv madplaner…

  1. Stinemor siger:

    De er så fine de planer. Vores madplaner bliver skrevet ind i et hæfte og gemt uge for uge, så der er lidt inspiration at hente til fremtidige uger 🙂

  2. madplan siger:

    Ja, de er godt nok fine. Min kæreste og jeg laver vores madplaner på http://www.madplanuge.dk og der bliver vores madplaner automatisk gemt så vi kan hive dem frem til inspiration senere hen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *