Rib For Kids – hæklet tørklæde…

Nogle af jer kender det nok – man får en ide til et design, men det er bare ikke altid at det lige bliver som man forstillede sig. Jeg har flere gange måtte erkende, at jeg ikke er god til at forstille mig hvordan ting bliver i den virkelige verden, og det her resulteret i rigtig mange projekter som jeg har aldrig har fået gjort færdig. Lidt på sammen måde var det med dette her projekt. MEN forskellen denne gang er at jeg besluttede mig for, at gøre det færdigt, trods min skepsis. Og det er jeg glad for!
Nemt og hurtigt at hækle, og det er fedt, for så kan man lave flere i forskellige farvekombinationer til ungen 🙂

Model: Rib For Kids – Nål: 3 – Garn: Engleuld – Farve: Sennup + Petrolium + Mellemgrå + Lyseblå.

SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

10 svar til Rib For Kids – hæklet tørklæde…

 1. Jeanet siger:

  Det er blevet godt 🙂

 2. Jeg er også glad for, at du lavede det færdigt. Det ser nemlig mega godt ud. 🙂

 3. Maria siger:

  Super flot!
  Du har vel ikke en opskrift på det?☺️

 4. Mette Lund siger:

  Hej. Fint halstørklæde. Har du hæklet eller syet lapperne sammen? ?

  • admin siger:

   Hej Mette
   halstørklædet er hæklet ud i et stykke, jeg er blot startet næste farve midt på den forrige 🙂

   /Trine

 5. Lydia siger:

  Hejsa, rigtig fint halstørklæde. Vil høre om du har en opskrift på den eller kan du sige hvor mange masker du bruger på hver “brik”?? + hvor meget større ville du lave et hvis du skulle lave et til en voksen?

  • admin siger:

   Hej Lydia
   nej ingen opskrift – jeg skal lige se om jeg stadig har tørklædet liggende eler om det er kommet videre. Hvis jeg har det vil jeg gerne dele opskriften 🙂

   /Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *