Rib It – Hæklet tehætte…

…eller kaffehætte?! Det er i hvert fald det denne hætte er lavet til – at holde stemplekandekaffen varm. Den passer til en Bodum stempelkande af 1 liter. Har hygget mig og nydt at hækle den af rester af Engleuld fra skuffen. Jeg har en svaghed for rib, til hætten er brugt halvstangmasker i bagerste led. Jeg har haft gang i symaskeinen for at sy et mellemlag af Thermium i, samt for. Thermium har to fordele, giver tehætten en fasthed så den ikke bare falder sammen som en klud, samt har den termodelen, så hætten holder bedre på varmen.

SONY DSC SONY DSCSONY DSCSONY DSC

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

12 svar til Rib It – Hæklet tehætte…

 1. Mette siger:

  Hvor ER den flot – og ja, jeg synes også at kaffen skal være varm 🙂

 2. Anne-Kirsten siger:

  Hvad måler din fine varmer? ?Føler mig lidt inspireret til at forsøge at gøre dig kunsten efter.

 3. Nina siger:

  Øhm, hvordan finder jeg opskriften på denne?? 😉

 4. Helene Pedersen siger:

  Jeg er også meget interesseret i en opskrift 😀

  • admin siger:

   Jeg vil så gerne nå at skrive alle opskrifter, men tiden er knap, så kan ikke lige sætte et tidsperspektiv for en opskrift 🙂

   /Trine

 5. Ida Lind Østergaard siger:

  Ej hvor den flot 😀
  Er der en opskrift på vej ? Kan ikke helt gennemskue hvordan du har lavet den ;D

 6. eller bare en beskrivelse af hvordan du har fået den “foldet” og hæklet sammen 😀

  • admin siger:

   Hej Ida
   jeg har hæklet to ligestore rib-stykker. På hvert rib-stykke har jeg syet et lag termo og forstof. Derefter har jeg lagt de to stykker ret mod ret og syet sammen. Da der er 6 lag, bliver det ret tykt, så det kræver lidt tålmodighed at sy det sammen, og muligvis en symaskine der er i stand til at sy igennem så mange lag 🙂

   /Trine

 7. Victoria siger:

  Hej Trine, jeg er helt vild med strukturen på hækleriet her, men jeg kan ikke få mit til at få strukturen… Jeg hækler med halv stangmasker i bagerste maskerede hver gang jeg vender arbejdet….. Men jeg får slet ikke lige så udtalte rib…
  Måske du har nogle tips? 😊

 8. Vita Laut Bach siger:

  Hej…
  Sælger du thehætten❣

  Mvh Vita

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *