Så kom dagen hvor…

jeg har syet mit projekt og er fuldt ud tilfreds 🙂 Det drejer sig om denne skønne sweatshirt. Jeg er meget tilfreds med farvesammensætningen. Mønsteret er fra Stof2000, og er oprindeligt et mønster på en t-shirt ved navn Robin, mønster nr. 1504 – et rigtig godt begynder-sy-projekt. Opskriften er oprindelig med knapper i halsen, og rib kanten halv så bred som den jeg har monteret på ærmerne. Jo jeg har selv tilføjet rib kanten forneden, den synes jeg der skal være der når det skal er en sweatshirt. Jeg har syet den i str. 86, og selvom jeg har gjort rib kanten i ærmerne bredere, så synes jeg ike ærmerne er blevet for lange til A. Det samme gælder længden af blusen, den passer også ret godt selvom jeg har tilføjet en bred ribkant.Med dette resultat har jeg mod på at sy et par stykker mere, inden længe 🙂

(Jeg har syet den i stretch jersey petrolium, lysgrå og rib stretch koksgrå.)

SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

5 svar til Så kom dagen hvor…

  1. Simone siger:

    Hvor er du sej 🙂 Den er blevet rigtig fin.

  2. Mette siger:

    Super sej tee du har syet 😉

  3. Fedt! Jeg glæder mig til, jeg en dag får samme følelse efter en dag ved symaskinen. 🙂

  4. Sikke skønne farver du har valgt. Den er virkelig blevet flot sweatshirten, Det er en så dejlig fornemmelse når det bare kører med symaskinen.

  5. Wuhuu så kom der gang i maskinen igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *