Sneak peak #4…

Jeg var på Kreativ messe i Fredericia i går, og fik købt garn til julegaveprojekter samt Zpagettigarn til et projekt jeg har haft i tankerne lidt tid, og nu tænkte jeg at det skulle prøve at komme i gang. Jeg er meget spændt på om jeg bliver tilfreds med resultatet eller om jeg ender med at synes det er spild af godt garn, og derfor piller det hel op igen?! Det må tiden vise. Det er farverne jeg har valgt til projektet.

UPDATE: Pille pille op, se hvordan projektet er endt HER – med et twist…

SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

4 svar til Sneak peak #4…

 1. Karen Elisabeth siger:

  Lækre farver… Lige mig ;0)

 2. Mette siger:

  Spændende hvad de skønne farver ender ud i 😉

 3. Anja siger:

  Flotte farver….

 4. Simone siger:

  Lækre farver. Passer godt til efteråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *