SolStrejf – hæklet babytæppe…

Uhh jeg har glædet mig til at vise jer det her tæppe, som jeg gik i gang med på min sommerferie i Italien, men først nu har fået gjort færdigt. Tæppet er hæklet i Hverdagsuld – lidt kræs, men  det har hjulpet meget at vaske det, nu er det en del blødere. Jeg har valgt et underspillet mønster, i to nuancer af grå (varm og kold grå), synes det fungere MAX! 🙂
Jeg har sluttet tæppet af ved at hækle en picotkant – fin detalje!

Model: SolStrejf – Opskrift: kvalitid.dk – Nål: 4 – Garn: HverdagsuldFarver: varm grå + kold grå

SONY DSCSONY DSC SONY DSCSONY DSCSONY DSC

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.

9 svar til SolStrejf – hæklet babytæppe…

 1. Jeanet siger:

  Det er MEGA fedt 🙂

 2. Simone siger:

  Wow, hvor er det bare flot 🙂 Det bliver baby, helt sikkert glad for 🙂

 3. Du har ret… Det fungerer MAX!

 4. Trine P siger:

  Sikke lækkert mønster. Er mønstret noget du sælger eller ved hvor jeg kan købe? Jeg vil også gerne have fat i mønstret til tørklædet rib for kids, er sikker på at det vil være et hit herhjemme.

  Tak for en super skøn blog

  • admin siger:

   Hej Trine,
   TAK!!! fedt at andre lige som jeg selv synes det “spiller”. Der er på nuværende tidspunkt ikke en opskrift på tæppet og halstørklædet – det var fri fantasi. Jeg ved ikke om jeg får lavet opskrifter, tiden er knap.

   /Trine

   • Trine P siger:

    Jamen så vil jeg krydse fingre og holde øje med bloggen, ellers må jeg forsøge at lure opskriften af ud fra billedet 🙂

    • admin siger:

     halstørklædet er ret simpelt, det er bare hæklet rib. Tæppet er stgm, det er kun farveskiftet der kan være lidt udfordrende at gøre pænt 🙂

 5. Stine siger:

  Hvordan laver du farveskift ☺️

  • admin siger:

   Hej Stine
   Jeg laver farveskiftet i sidste stgm inden den nye farve ved i stedet for at afslutte den sidste stgm med den nuværende farve, så afslutter jeg med den farve jeg skal fortsætte med, altså den sidste gang jeg trækker tråden igennem løkkerne og afslutter stgm gør jeg det med den nye farve.

   /Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *