Til og fra kort i plast ala manillamærker…

Jeg er kommet i gang med årets gaveindpakning, en ting jeg ynder at sørger for selv. I år har jeg forsøgt med med til og fra kort i krympeplast. Umiddelbart ikke vildt inspirerende, men det skal kombineres med lidt andet, så det bliver hammer flot, bare vent at se 😉 Jeg er da nysgerrig på hvad I andre har fundet på til gaveindpakning, eller hvad I går med ideer hertil. Smid  gerne et link hvis du allerede har været i gang 🙂

God søndag!

SONY DSC

SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

8 svar til Til og fra kort i plast ala manillamærker…

 1. Pia H siger:

  De er altså seje… hvor køber man krympeplast??

  • admin siger:

   Mange tak 🙂 det kan man købe i hobby butikker, du skal dog være opmærksom på at Panduro hobby er meget dyr.

 2. Det er da en superfed idé! Jeg kan sagtens forestille mig, at det kan blive et hit i flere sammenhænge. Jeg har pyntet mine gave med flethjerter med indbyggede QR-koder. Det tager lidt rigeligt tid, men det pynter! 🙂
  http://www.rocknrollhausfrau.dk/2013/11/diy-skal-vi-scanne-vores-julehjerter.html

 3. Simone siger:

  Rigtig god ide 🙂 Det ser super godt ud!

 4. Jeanet siger:

  De er blevet rigtig fine 🙂
  Mine kommer på bloggen i løbet af ugen, så hold øje der

  /Jeanet

 5. Camilla siger:

  Jeg glæder mig til din fortsættelse… En rigtig god ide!

 6. Lise siger:

  Mega fed idé med krympeplast! Hvis man tog en udstanser og skrev numre på så var de jo lige klar til pakkekalendrene også! DET må da prøves! Glædelig jul, du lavet altså nogle fede ting!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *