Vandfald – Hæklet babytæppe…

 

Så blev jeg færdig med endnu et tæppe, som jeg er blevet godt tilfreds med. Bestemt ikke svært eller særlig detaljeret, lige netop derfor ELSKER jeg det. Jeg er især rigtig vild med mit hulmønster, som jeg godt kan afsløre i vil se mere af 🙂

Model: Vandfald – babytæppe – Opskrift: kvalitid.dk – Nål: 4 – Garn: Peruvian Highland Wool – Farver: Petrolium (fv. 202), Grå melange (fv. 812), Antracit (fv. 219), Sennup (fv. 136), Lyseblå (fv. 281) og Støvet blå (fv. 228)

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.

3 svar til Vandfald – Hæklet babytæppe…

  1. Ej hvor er det bare flot!!

  2. Line siger:

    Lækkert tæppe. Hvor mange nøgler garn har du brugt til tæppet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *